قم – بلوار سردار شهید خدا کرم ( جاده قدیم تهران) تلفن: 36641601-025
اهداف طرح کارورزی چیست؟
جمعه 29 تیر 1397 مدیر پرتال 36 0

اهداف طرح کارورزی چیست؟

در مصاحبه با دکتر احمد توصیفیان مدیرکل تعاون،کارورفاه اجتماعی استان همدان اهداف و جزییات طرح کارورزی تشریح شد: توصیفیان گفت :از مهمترین اهداف طرح، افزایش اشتغال پذیری و توسعه اشتغال توأم با کسب مهارت، کمک به کاهش هزینه های نیروهای کار در بنگاه‌های اقتصادی و هدایت صحیح منابع هدفمندی یارانه در جهت توسعه اشتغال می باشد.
توصیفیان افزود: طرح کارورزی در راستای برنامه پنج ساله ششم توسعه و مصوب شورای عالی اشتغال و ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی می باشد که متقاضیان می توانند با مراجعه به سایت کارورزی به آدرس https://karvarzi.mcls.gov.ir در این طرح ثبت نام کنند.

توصیفیان  با اشاره به شرایط سنی طرح  کارورزی اضافه کرد: داشتن حداکثر ۲۵ سال سن برای مقطع تحصیلی کاردانی، ۲۸ سال برای مقطع تحصیلی کارشناسی و ۳۳ سال برای مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری می باشد.

ایشان یادآورشد: دانش آموخته دانشگاهی نباید بیشتر از 3 ماه سوابق بیمه ای داشته باشند و به هنگام ثبت نام در سامانه کارورزی نیز کمتر از 5 سال از اخذ مدرک دانشگاهی کارورز سپری شده باشد، دارا بودن کارت پایان خدمت یا معافیت برای متقاضیان مذکور، عدم سابقه شرکت در دوره کارورزی و سپری شدن حداقل دو ماه از ثبت نام در مرکز کاریابی و مشاوره شغلی از برخی دیگر از شرایط پذیریش کارورز است.

مدیرکل تعاون،کارورفاه اجتماعی استان همدان همچنین از در نظر گرفتن مشوق‌های بیمه‌ای برای افزایش انگیزه کارفرمایان برای جذب کارورزان خبر داد و گفت: برای افزایش احتمال جذب این افراد و ماندگاری آنها در محیط کار، در صورت جذب کارورزان در واحد و بنگاه اقتصادی مربوطه، دولت تا ۲ سال ۱۰۰ درصد حق بیمه کارفرما را پرداخت خواهد کرد. بدین ترتیب کارفرمایان تا ۲ سال از پرداخت حق بیمه در قبال کارورزان معاف خواهند بود

عمومی